class=" fc-falcon">more_vert.

Le notifiche gratuite sono la chiave del successo della tua carriera call center albania cerco lavoro a tirana chef de cuisine economista sistemisti di rete ambito networking offerte di lavoro offerta offerte di lavoro tirana lavoro web tirane booking agenzia di viaggi.

2 likes. May 21, 2023 · Oferta Pune Oferta Pune Per Operatore Ne Call Center Anglisht Dhe Gjuhe Te Tjera Oferta pune per operator ne call center ne gjuhet Italisht ,Spanjisht , Anglisht ,Frengjisht , Gjermanisht , 👉🏻Kerkohet:🗣️Nivel mbi mesataren ne komunikim i gjuheve🥇Energji dhe ambicje per te gjeneruar sa me shume te ardhura.

+1 240 949 2437.

3.

More Information. com punësim – karrierë – sukses KategoritëAdministrative Recepcionist/eAgjensi punesimiArkitekt Interior DesignerBanakierBurime NjerezoreCall CenterFinancë Arketare EkonomisteHidraulikHoteleri & Katering Banakier Kamarier/e KuzhinierInxhinier Inxhinier ElektrikIT & Telekomunikacion Database Administrator Software developerJuristë / Konsulencë LigjoreMagazinierMakineri. Me dhe pa eksperience, nivel i mire i gjuhes eshte i domosdoshem.

Desktop softphone and mobile app.

. 15 OPERATORE CALL CENTER (ITALISHT) – DURRES – 300 LEKE NETO ORA + BONUS. Call Center1 Full Time Albania, Tiranë 20.

. .

Kërkojme Agjent/e Financiar.

Italisht për intervistë pune.

. class=" fc-falcon">Call Center.

Raportoni abuzimin nëse ky njoftim prish Rregullat e Njoftimeve ose Shkëmbim i. .

Call center italisht ne prishtinelanguageenglish per varie categorie e offerte di lavoro online professionali.
.
2 likes.

Call Center Full Time Tiranë Call Center Operator - Call Center Operator Retention / Fianaciar Language: italisht, gjermanisht Save Share View more 1 week ago.

- Bonus hyrjeje 150 euro.

Subscribe. A se shpejti nis aktivitetin e vet ne Gjilan duke shpall konkurs per 50 call agent: AFTESITE DHE KRITERET QE KERKOHEN: Kandidati duhet te kete njohuri te mira (e shkruar dhe e folur) per te pakten nje nga gjuhet ne vijim: Anglisht = gjermanisht = Italisht Aftesi nderpersonale komunikuese Njohuri e punes me kompjutere Perpikmeri dhe korrektsi ne pune Shkolla e mesme e. .

102 likes. class=" fc-falcon">Operator ne Call-Center. 500 Lekë. com punësim – karrierë – sukses KategoritëAdministrative Recepcionist/eAgjensi punesimiArkitekt Interior DesignerBanakierBurime NjerezoreCall CenterFinancë Arketare EkonomisteHidraulikHoteleri & Katering Banakier Kamarier/e KuzhinierInxhinier Inxhinier ElektrikIT & Telekomunikacion Database Administrator Software developerJuristë / Konsulencë LigjoreMagazinierMakineri. . p.

Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta.

. A se shpejti nis aktivitetin e vet ne Gjilan duke shpall konkurs per 50 call agent: AFTESITE DHE KRITERET QE KERKOHEN: Kandidati duhet te kete njohuri te mira (e shkruar dhe e folur) per te pakten nje nga gjuhet ne vijim: Anglisht = gjermanisht = Italisht Aftesi nderpersonale komunikuese Njohuri e punes me kompjutere.

com punësim – karrierë – sukses KategoritëAdministrative Recepcionist/eAgjensi punesimiArkitekt Interior DesignerBanakierBurime NjerezoreCall CenterFinancë Arketare EkonomisteHidraulikHoteleri & Katering Banakier Kamarier/e KuzhinierInxhinier Inxhinier ElektrikIT & Telekomunikacion Database Administrator Software developerJuristë / Konsulencë LigjoreMagazinierMakineri.

B1- 22 Seanca-11.

.

.

fc-falcon">Italisht falas,mesime te gjuhes italiane.